VIPER SMART START 4 – NOU DE LA VIPER – ALARMA AUTO PREMIATA LA CES LAS VEGAS

Viper Smart Start 4.0

Castigator La CES 2016

Directed A Anuntat Ca A Castigat Premiul De Inovatii La Targul International CES 2016 Care A Avut Loc La Las Vegas. A Primit Premiul De Onoare Pentru Inovatie Si Proiectare Pentru Viper Smart Start 4.0 Din Noua Categorie „Portabile”

 „Tehnologia Portabila Are Potentialul De A  Permite Siofiilor Sa Se Conecteze Cu Masiniile Lor Cum Nu Au Mai Facut Niciodata „, A Declarat Frank Martin Senior Vice Presedinte De Dezvoltare De Produse Si Inginerie Viper. Viper Smart Start 4.0 Permite Utilizatorilor Sa Se Conecteze Cu Vehiculel Lor Rapid Si Usor, Permitandu-le Sa Controleze , Sa Localizeze, Vehiculul De Pe Smart Watch.

Viper SmartStart 4.0 App Este Disponibil In Apple App Store Si Google Play. Pentru Mai Multe Informatii Cu Privire La Viper SmartStart 4.0 Va Rugam Sa Vizitati www.alarmaviper.ro Sau Contactati Un Reprezentant La Numarul De Telefon: 0730.560.660.

Pentru Mai Multe Informații Cu Privire La CES 2016 Innovations Awards Va Rugam Sa Vizitati www.CESweb.org/Innovations.

Despre Directed

Directed, Detine Sute De Brevete De Tehnologie Si Premii, Este Un Lider Mondial In Electronica Auto. Produsele Sale Proteja De La Distanță Mai Multe Vehicule Decât Oricine Altcineva De Pe Planeta. Marca Viper A Creat Viper SmartStart în 2009 – App Care Vă Permite Să Porniti, Localizați Si Sa Controlati Masina Practic De Oriunde In Lume, Cu SmartPhone-ul. Pentru Mai Multe Informații Gasiti La Contact: https://alarmaviper.ro/contact-viper.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s