Alarma Viper 3303V

 

Alarme Viper Bucuresti-Alarme Viper-Alarma Viper

 Alarma Viper Model 3303V Cu Telecomanda RESPONDER Si Ecran LCD

VIPER 3303V Responder Are Grija De Masina Cu Cele Mai Performante Tehnologii Disponibile In Acest Moment Avand O Raza De Actiune De 500 Metri In Conditii Optime.

   ContineTelecomanda PAGER SI Telecomanda Simpla

Alarma VIPER 3303V Contine O Telecomanda PAGER Bidirectionala Care  Informeaza In Orice Moment Despre Starea Maainii Si O Telecomanda De Rezerva Unidirectionala .

Tehnologia Clone-Safe™

     Alarmele VIPER Au Un Sistemul De Securitate Care Foloseste Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Nepermitand Clonarii Telecomenzii .

Senzor De Soc Stinger® DoubleGuard®

     Senzorul De Soc Stinger Double Zone Protejeaza Autoturismul Impotriva  Efractiei Si A Loviturilor, Avertizand Cand Masina Este Lovita. Acesta Functioneaza In Doua Trepte Si Anume La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare.Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand 15 Trepte De Reglaj.

Preavertizare Warn Away®

     Senzorii De Soc Si De Perimetru Ai Sistemelor De Securitate Viper Contin Praguri De Sensibilitate. Functia Warn Away Previne  Cazuriile De Efractie Cat Si Cel De Lovire Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

Fara Alarme False

     Viper Nu Va Va Deranja Vecinii Pentru Ca Beneficiaza De Tehnologia De Prevenire A Alarmelor False NPC®. Acest Circuit Previne Declansarea Repetitiva A Sistemului De Securitate Din Cauze Precum Tunetele, Zgomotele Puternice  Sau De Animale.

Armarea Pasiva A Sistemului De Securitate

     O Functie Foarte Importanta . Armarea Pasiva A Sistemului Dupa Pornirea Motorului Atunci Cand Usile Se Vor Inchide Automat Si Va Vor Asigura Protectie Deplina In Interiorul Masinii. A Doua Utilizare Este Atunci Cand Dezarmati Sistemul De Securitate Prin Apasarea Accidentala A Butonului Telecomenzi. Daca Acest Lucru Se Intampla Atunci Sistemul Va Inchide Usile Si Va Reinitializa Alarma Intr-un Interval De Timp Definit De Utilizator.

 

 Anularii Senzorilor Din Telecomanda

  Daca Doriti Ca Senzorii Sistemului Dumneavoastra Sa Nu Fie Activi, Puteti Sa-i Anulati Prin Apasarea Succesiva A Butonului De Armare. Aceasta Functie Este Folositoare Atunci Cand Lasati In Masina Un Animal De Companie Care Ar Putea Declansa Sistemul De Securitate Sau Cand Considerati Necesara Anularea Acestora.

Armare Si Dezarmare  Silent Mode™

In Momentele In Care Sunetele De Confirmare A Comenzilor De Armare Sau Dezarmare Sunt Deranja Pe Cei Din Jurul Dumneavostra (in Special Noaptea). Aceste Sunete Se Pot Dezactiva Prin Apasarea Unui Buton Al Telecomenzii, Masina Confirmand Comenzile Prin Luminile De Semnalizare Sau Luminile De Pozitie.

Senzori Suplimentari

 

Senzor De Perimetru Dubla Zona – 190Lei

     Senzorul De Perimetru Semnaleaza Prezenta Unei  Persoane Aflata Prea Aproape De Autoturism Generand Un Sunet De Preavertizare A Sistemului De Securitate Sau Declanseaza Alarma Daca Se Insisista Asupra Zonelor Protejate Prin Tehnologia Radio Precum Si La Miscarile Din Interiorul Masinii.

Senzor De Geam Spart – 90 Lei

     Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software CE  Recunoaste Frecventa Sunetului Produs De Spargerea  Geamului.  Acest Senzor Este In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

Senzor Volumetric -180 Lei

     Senzorul De Interior Volumetric Viper Asigura  Autovehiculul Prevenind Si detectand Intrarea Neautorizata In Interiorul Maşinii. Detectia Senzorilor Este Facuta Prin Analizarea Cantitatii Si Miscarii Aerului Din Interiorul Vehiculului..

Senzor Antitractare Si Ridicare -190 Lei

     Previne Furtul Rotilor , Tractarea Sau Ridicarea Autoturizmului.O alta Utiliate A Acestui Senzor Ar Fi Avertizarea Proprietarului Prin Declansarea Sistemului De Securitate La Posibilitatea De Ridicare A Masinii Pentru parcare Intr-o Zona Interzisa. Avand In Vedere Ca Cea Mai Mica Taxa de Recuperare In Bucuresti Este de 500 RON. Va Recomandam Acest Senzor

Indicator Electroluminiscent Viper – 90 Lei

     Desi Nu Este Un Senzor In Adevaratul Sens Al Cuvantului, Acest Semnal Luminos Montat Pe Parbrizul Masinii, Foarte Vizibil Care, Avertizeaza Hotii De Prezenta Sistemului De Securitate Viper Instalat Pe Masina Dumneavoastra. Un Produs Pe Care Il Recomandam

Accesorii Si Functii Optionale

Interfata Digitala DB-ALL

     Interfata Digitata Ne Ofera Posibilitatea  Instalarii Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Interfetele Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse , Astfel Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Sirena Autoalimentata – 170 Lei

     Alarma Se Declanseaza Daca Se Decupleaza Bornele De La Bateria Masini Sau Alimentarea Sistemului De Securitate.

Ridicarea Geamurilor Din Telecomanda

     Foarte Bun Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru  A Lasa In Masina  Animal De Companie.

Deschiderea Portbagajului Din Telecomanda

     Prin Apasarea Butonului  Telecomenzii Dumneavoastra Viper Portbagajul Se Va Deschide.

Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului

     Va Asigua Impotriva Jafurilor Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Aprinderea Farurilor Din Telecomanda

     Lumineaza Drumul Astfel Incat Permite Vizibilitatea Si Mai Permite Localizarea Masinii Pe Intuneric – Pret Modul 170 Lei.

Garantie Pe Viata

     La Achizitionarea Sistemelor  Viper Se Primeste Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care S-a Instalat

Atentionare Speciala

     Activarea Unor Functii Poate Necesita Utilizarea Unor Module Optionale. Necesitatea Instalarii In Functie De Gradul De Accesorizare Al Masinii Dumneavoastra.

Montaj Alarme Auto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Preturi Alarme Auto – Instalari Alarme Auto – Cumpara Alarma Auto