Alarma Viper 350HV

Alarme Viper-Alarma Viper Bucuresti-Alarme Viper

Alarma Viper 350 HV Este O Alarma Accesibila Cu Functii Avansate De Securitate

Alarma Viper 350 HV Contine 2 Telecomenzi Cu 3 Butoane Si  O Raza De Actiune  Pana La 50 M.

Cea Mai Sigura Tehnologie Radio Din Lume Tehnologia Clone-Safe™

Alarmele VIPER Au Un Sistemul De Securitate Care Foloseste Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Nepermitand Clonarii Telecomenzii .

Senzor De Soc Cu Dubla Zona Incorporat Stinger® DoubleGuard®

Senzorul De Soc Stinger Double Zone Protejeaza Autoturismul Impotriva  Efractiei Si A Loviturilor, Avertizand Cand Masina Este Lovita. Acesta Functioneaza In Doua Trepte Si Anume La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare. Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand 15 Trepte De Reglaj.

Preavertizare Warn Away®

Senzorii De Soc Si De Perimetru Ai Sistemelor De Securitate Viper Contin Praguri De Sensibilitate. Functia Warn Away Previne  Cazuriile De Efractie Cat Si Cel De Lovire Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

Fara Alarme False  Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Viper® Nu Va Va Deranja Vecinii Pentru Ca Beneficiaza De Tehnologia De Prevenire A Alarmelor False NPC®. Acest Circuit Previne Declansarea Repetitiva A Sistemului De Securitate Din Cauze Precum Tunetele, Zgomotele Puternice  Sau De Animale. In Cazul In Se Declanseaza Alarma De 3 Ori Intr-un Interval De 60 Minute, Acest Senzor Este Dezactivat Pentru Un Interval De 60 De Minute. Daca In Intervalul Se Declanseze Sistemul Inca O Data, Cronometrul Se Va Reinitializa La Zero.

 Anularea Senzorilor Din Telecomanda

  Daca Doriti Ca Senzorii Sistemului Dumneavoastra Sa Nu Fie Activi, Puteti Sa-i Anulati Prin Apasarea Succesiva A Butonului De Armare. Aceasta Functie Este Folositoare Atunci Cand Lasati In Masina Un Animal De Companie Care Ar Putea Declansa Sistemul De Securitate Sau Cand Considerati Necesara Anularea Acestora.

Armarea Pasiva A Sistemului De Securitate

O Functie Este Foarte Importanta . Armarea Pasiva A Sistemului Dupa Pornirea Motorului Atunci Cand Usile Se Vor Inchide Automat Si Va Vor Asigura Protectie Deplina In Interiorul Masinii. A Doua Utilizare Este Atunci Cand Dezarmati Sistemul De Securitate Prin Apasarea Accidentala A Butonului Telecomenzi. Daca Acest Lucru Se Intampla Atunci Sistemul Va Inchide Usile Si Va Reinitializa Alarma Intr-un Interval De Timp Definit De Utilizator.

Armare Si Dezarmare Silent Mode™

In Momentele In Care Sunetele De Confirmare A Comenzilor De Armare Sau Dezarmare Sunt Deranja Pe Cei Din Jurul Dumneavostra (in Special Noaptea). Aceste Sunete Se Pot Dezactiva Prin Apasarea Unui Buton Al Telecomenzii, Masina Confirmand Comenzile Prin Luminile De Semnalizare Sau Luminile De Pozitie.

Senzori Suplimentari

Senzor De Perimetru Dubla Zona Costa 190Lei

Senzorul De Perimetru Semnaleaza Prezenta Unei  Persoane Aflata Prea Aproape De Autoturism Generand Un Sunet De Preavertizare A Sistemului De Securitate Sau Declanseaza Alarma Daca Se Insisista Asupra Zonelor Protejate Prin Tehnologia Radio Precum Si La Miscarile Din Interiorul Masinii.

Senzor De Geam Spart La 90 Lei

Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software CE  Recunoaste Frecventa Sunetului Produs De Spargerea  Geamului.  Acest Senzor Este In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

Senzor Volumetric LA180 Lei

Senzorul De Interior Volumetric Viper Asigura  Autovehiculul Prevenind Si detectand Intrarea Neautorizata In Interiorul Maşinii. Detectia Senzorilor Este Facuta Prin Analizarea Cantitatii Si Miscarii Aerului Din Interiorul Vehiculului..

Senzor Antitractare Si Ridicare La190 Lei

Previne Furtul Rotilor , Tractarea Sau Ridicarea Autoturizmului.O alta Utiliate A Acestui Senzor Ar Fi Avertizarea Proprietarului Prin Declansarea Sistemului De Securitate La Posibilitatea De Ridicare A Masinii Pentru parcare Intr-o Zona Interzisa. Avand In Vedere Ca Cea Mai Mica Taxa de Recuperare In Bucuresti Este de 500 RON. Va Recomandam Acest Senzor

Indicator Electroluminiscent Viper LA90 Lei

Desi Nu Este Un Senzor In Adevaratul Sens Al Cuvantului, Acest Semnal Luminos Montat Pe Parbrizul Masinii, Foarte Vizibil Care, Avertizeaza Hotii De Prezenta Sistemului De Securitate Viper Instalat Pe Masina Dumneavoastra. Un Produs Pe Care Il Recomandam

Accesorii Si Functii Optionale

Interfata Digitala DB-ALL – Databus All Interface Module

Interfata Digitata Ne Ofera Posibilitatea  Instalarii Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Interfetele Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse , Astfel Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Sirena Autoalimentata LA170 Lei

Alarma Se Declanseaza Daca Se Decupleaza Bornele De La Bateria Masini Sau Alimentarea Sistemului De Securitate.

Ridicarea, Coborarea Geamurilor Fata Si Spate Din Telecomanda

 Foarte Bun Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru  A Lasa In Masina  Animal De Companie.

Deschiderea Portbagajului Din Telecomanda

Prin Apasarea Butonului  Telecomenzii Dumneavoastra Viper Portbagajul Se Va Deschide.

Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului

Va Asigura Impotriva Jafurilor Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Aprinderea Farurilor Din Telecomanda La 165 Lei

Lumineaza Drumul Astfel Incat Permite Vizibilitatea Si Mai Permite Localizarea Masinii Pe Intuneric.

Garantie Pe Viata

La Achizitionarea Sistemelor De Securitate Viper Se Primeste Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care S-a Instalat

Atentionare Speciala VIPER

Activarea Unor Functii Poate Necesita Utilizarea Unor Module Optionale. Necesitatea Instalarii In Functie De Gradul De Accesorizare Al Masinii Dumneavoastra.

Montaj Alarme Auto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Preturi Alarme Auto – Instalari Alarme Auto – Cumpara Alarma Auto