Sistem Pornire VIPER 4606V

Alarma Auto Viper

Viper 4606V Un Sistem De Confort Pentru Pornirea Motorului De La Distanta

VIPER 4606V Este Foarte Util Atunci Cand Aveti Instalata Pe Masina O Alarma De Fabrica Si Doriti Sa Beneficiati De Pornirea Motorului De a Distanta. Modelul VIPER 4606V NU Este O Alarma, Este Un Sistem De Confort Ce Va Permite Inchiderea Si Deschiderea Masinii De La Distanta SI Functia De Pornire A Motorului.

O Telecomenzanda Eleganta Cu 5 Butoane

Telecomenda Modelului Viper 4606V Cu 5 Butoane Va Permit Pornirea De La Distanta A Motorului, Cat Si  Descuierea Portbagajului,Ridicarea Geamurilor. Anumite Functii Accesibile Din Butoanele Telecomenzii Pot Necesita Module Suplimentare In Functie De Gradul De Echipare A Masinii Dvs.

Cu Tehnologiea Radio Cea Mai Buna Din Lume – Tehnologia Clone-Safe™

Alarmele VIPER Spulbera Mitul Clonarii Telecomenzilor Auto.  Folosind Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Si Din Acest Motiv Posibilitatea Clonarii Telecomenzii Este ZERO.

Armarea Pasiva A Sistemului De Securitate

Acesta Functie Este Foarte Importanta . Armarea Pasiva A Sistemului Dupa Pornirea Motorului Atunci Cand Usile Se Vor Inchide Automat Si Va Vor Asigura Protectie Deplina In Interiorul Masinii. A Doua Utilizare Este Atunci Cand Dezarmati Sistemul De Securitate Prin Apasarea Accidentala A Butonului Telecomenzi. Daca Acest Lucru Se Intampla Atunci Sistemul Va Inchide Usile Si Va Reinitializa Alarma Intr-un Interval De Timp Definit De Utilizator

Accesorii Si Functii Optionale

 

Indicator Electroluminiscent Viper La 90Lei

Desi Nu Este Un Senzor In Adevaratul Sens Al Cuvantului, Acest Semnal Luminos Montat Pe Parbrizul Masinii, Foarte Vizibil Care, Avertizeaza Hotii De Prezenta Sistemului De Securitate Viper Instalat Pe Masina Dumneavoastra. Un Produs Pe Care Il Recomandam.

Interfata Digitala DB-ALL – Databus All Interface Module

Interfata Digitata Ne Ofera Posibilitatea  Instalarii Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Interfetele Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse , Astfel Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Ridicarea,  Coborarea Geamurilor Fata Si Spate Din Telecomanda

 Foarte Bun Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru  A Lasa In Masina  Animal De Companie.

Deschiderea Portbagajului Din Telecomanda

Prin Apasarea Butonului  Telecomenzii Dumneavoastra Viper Portbagajul Se Va Deschide.

Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului

Va Asigura Impotriva Jafurilor Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Aprinderea Farurilor Din Telecomanda La 165 Lei

Lumineaza Drumul Astfel Incat Permite Vizibilitatea Si Mai Permite Localizarea Masinii Pe Intuneric.

Garantie Pe Viata

La Achizitionarea Sistemelor De Securitate Viper Se Primeste Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care S-a Instalat

Atentionare Speciala VIPER

Activarea Unor Functii Poate Necesita Utilizarea Unor Module Optionale. Necesitatea Instalarii In Functie De Gradul De Accesorizare Al Masinii Dumneavoastra.

Montaj Alarme Auto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Preturi Alarme Auto – Instalari Alarme Auto – Cumpara Alarma Auto